Városlista
2024. július 1, hétfő - Annamária

Hírek

2021. Január 27. 16:04, szerda | Kék hírek
Forrás: mti - fotó: police.hu

40 kiló drog miatt tartóztattak le egy dobozi férfit

40 kiló drog miatt tartóztattak le egy dobozi férfit

Letartóztattak egy dobozi férfit, akinél közel 40 kilogramm szárított kendert és 80 élő növényt találtak - közölte szerdán a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu oldalon azt írták, szeptember elején, házkutatás során találták meg a növényeket a 46 éves férfinál, aki azokat az udvarán nevelte, a tövekről leszedett leveleket és virágokat pedig a ház padlásán, papírszatyrokban szárította.

Igazságügyi szakértői vizsgálat szerint a szárított és az élő növények is kábítószert tartalmaztak.

A rendőrség a letartóztatásban lévő férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítja. Az ügyet átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.